fredag 16 mars 2012

Köksskåp


Fotografi © Sommarfågel


Här kommer som utlovat ytterligare en bild på köksskåp, i bakgrunden syns ett skåp som är endast 35 cm djupt trots att det är fullhöjd. Det är grundt för att man ska kunna ta sig in i gamla tvättstugan som vars dörr ligger precis utanför bild till vänster. Skåpets sockel var omålad i morse när bilderna togs men nu jäklar är den grundad. Det är i det här hörnet det ska bli ett stort skafferi framöver. Vi snor även några kvadrat av gamla tvättstugan för att riktigt få till det där stora gammeldags skafferiet.

Här ser ni också köksön som vållar oss lite problem, avstånd till diskbänken är endast ca 70 cm. Likadant är det mellan kylskåp och köksö. Man rekommenderar 120 som minimum. Och vi kan bara hålla med experterna, det är för trångt, endast en person åt gången kan arbeta i köket.

Det fungerar inte så hos oss, här brukar en röja upp och tömma/fylla på diskmaskinen medan den andra lagar mat. Och då blir man inte glad när det hela tiden är någon ivägen. Diskmaskinsluckan hindrar genomfartstrafik mellan spis och kylskåp. Det blir till att muttrandes ta varvet runt köksön. Som för övrigt också har hunnit grundats under dagen. Dock endast utvändigt på de flesta lådorna...jag genar lite sen jag fick ryggskott.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Widget by LinkWithin