torsdag 9 februari 2012

Ytterdörrar

Tre olika ytterdörrar fanns när vi flyttade in, en till tvättstugan (ingång nr 3), en som användes som huvudingång (ingång nr 2) och en mot en liten farstukvist (ingång nr 1).





Vi håller på med en utbyggnad i ett plan, som ni ser sträcker den sig längs med hela vänstra sidan här på ritningen. Hall och tvättstuga ska det bli. Och den här utbyggnaden innebär att huvudingången flyttas till en ny sida, parallellt med vardagsrumsfönstret på kortsidan. Tids nog kommer även ingång nr 1 flyttas till samma sida på huset, då ett sällskapsrum ska byggas just där den dörren är placerad. Vi tror att det är denna dörr som egentligen är huvudingången.

Egentligen hade vi gärna haft pardörr vid huvudentrén men för att hålla ner kostnaden valde vi att återanvända dörren vi satte in vid ingång 2 när vi flyttade in. Vi velade länge i frågan. Skulle vi lägga ut den på Blocket och lägga pengar på en pardörr? Kanske en sådan här från Leksandsdörren. Nu blev det istället så att vi behöll enkeldörren och adderade med vackra fönster på var sida istället. Men blev det billigare?



Foto: Leksandsdörren




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Widget by LinkWithin