lördag 11 april 2009

Tvättstuga

Idag visar jag en glimt ifrån vår tvättstuga som nyligen kompletterats med ett överskåp med pärlspontade dörrar och handtag i svart.
Vi blev mycket nöjda med resultatet. Längtar till den dagen jag får måla väggarna i detta rum!
Och sätta pärlspont i taket.
Men man får ta ett steg i taget.
Nu håller vi på att måla både dörr- och fönsterfoder. I vitt!

Och nästa vecka kommer den vita spegeldörren som ska ersätta en mörkbrun 70-tals dörr som är placerad mellan köket och tvättstugan.
Den nya dörren är inte massiv utan har en ljuddämpande skumkärna. Vi hoppas på att detta ska göra att det inte längre känns som om tvättmaskinen hoppande försöker ta sig ut i köket.

Denna gamla tvättmaskin ingick i husköpet och den gör sig sannerligen påmind ljudmässigt. Vi har ytterligare en tvättmaskin, den som vi hade när vi bodde i lägenhet. Men i samband med flytten till huset så gick mina föräldrars tvättmaskin sönder, så vår tvättmaskin fick flytta in hos dem istället.

Så fort det är möjligt baxar vi in den i vår tvättstuga, som är lokaliserad precis under dotterns sovrum... Det blir alltså inget tvättat på kvällarna. Utan på helgen, tex just precis nu. Det dåliga samvetet ska nu slita sig ifrån bloggandet och ta itu med lite hushållsgöra och målande med den rogivande vita färgen!



© Sommarfågel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Widget by LinkWithin