lördag 23 mars 2013

Ett sällskapsrum

Här i hörnet vid den lilla trappen ska vi bygga ett sällskapsrum/vardagsrum men det ligger lite längre fram i tiden. Den takade verandan som syns till vänster i bild kommer då att byggas på så att den fortsätter runt husknuten och fram till det nya sällskapsrummet. Den glasade dörren som syns vid trappen idag ska flyttas och bli utgång till verandan från det nya rummet. Där dörren är placerad idag tror vi att den ursprungliga huvudingången har varit placerad, det hade varit roligt att se hur det en gång sett ut här, men vi har inga fotografier så vi kan bara gissa.

Verandan byggde vi sommaren 2011, den nya huvudingången hittar man också där. Innanför den dörren arbetar vi på med ny hall och en tvättstuga med klädförvaring. Det kommer bli så skönt med de bitarna på plats! Just nu används verandan mest till förvaring av utemöbler, byggnadsmaterial och som arbetsstation men det allra bästa med verandan har varit möjligheten att ställa ut barnvagnen med sovande unge i oavsett årstid. Till sommaren hoppas vi dock på att förvandla verandan till en trevlig plats att umgås på.

I det här inlägget ser man verandan från en annan vinkel: http://sommarfagel.blogspot.se/2013/01/att-gora-framover.html?m=0© Sommarfågel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Blog Widget by LinkWithin