lördag 9 juni 2012

Grävare


Nu har vi blivit med grävare, vi övar och övar, de här grävartjänsterna ska ju kunna tas betalt för. Sambon som tidigare har grävt en hel del är bara lite ringrostig. Jag är mer av en glad entusiast, men med övning kommer färdighet. Och kul är det!


Fotografi © Sommarfågel

torsdag 7 juni 2012

Vackert i sovrummet


Nu vet jag vilka sängkläder vi ska införskaffa härnäst. Det här fotografiet från H&M Home får mig att smälta.

tisdag 5 juni 2012

Loppisfynd


Dessa loppisfynd har jag dekorerat med i ett av vardagsrumsfönstren. Sedan har dottern piffat till det lite extra med ett tyghjärta jag sydde till henne när hon var bebis.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och gå ut och promenera. Trött idag så det går långsamt... Men jag joggade både lördag och söndag så jag är mycket nöjd med min insats! Det går alltså att börja om efter många års uppehåll, bara man står ut med flås, susande i öronen och näst intill stillastående i uppförsbackar. :-)


Fotografi © Sommarfågel



fredag 1 juni 2012

Rundtur


Nu har jag följt med på en väninnas shoppingtur, vi besökte bland annat Rosa huset som är en tygaffär utöver det vanliga. Den finns i Borlänge och mängden vackra tyger är fantastisk.

Spetsar till hyllkant var ett av inköpen, längtar efter att se resultatet, för det ska sitta i hennes skafferi, vi har ju inget ännu. Men en dag!

Sedan tog vi också en runda till Önskehuset. (Även det i Borlänge).

Åh, vad de har vackra saker där!!! Och va snyggt de presenterar sina varor. Den här stegen förälskade jag mig i. Den skulle blir fin i sovrummet alt. hallen.

Blog Widget by LinkWithin